Josep Morató/EFMR

Trànsit restringirà el pas de camions a la N-240 entre les Borges i Montblanc

Els vehicles pesants hauran de circular per l'autopista

El Servei Català de Trànsit ha iniciat els tràmits per restringit el pas de camions a la N-240 entre Les Borges Blanques i Montblanc. Un cop entri en vigor en les properes setmanes, els vehicles pesants hauran de desviar-se per l’autopista AP-2.

Es tracta d’una mesura llargament reivindicada pel territori i que ha de suposar reduir l’alta sinistralitat que registra aquesta carretera. Trànsit ja ha comunicat la propera entrada en vigor de la mesura als organismes i entitats del sector del transport de mercaderies, que ara podran presentar les seves al·legacions. De fet, els camions tindran una bonificació del 50% per la circulació obligatòria per l’autopista, mesura que consideren insuficient. El desviament no estarà actiu fins que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat i l’Estat faci efectives les bonificacions

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha valorat positivament la mesura. En declaracions a Ràdio Montblanc ha dit que “és un tram amb molta sinistralitat i seria un pas endavant, però ha d’anar acompanyada d’altres mesures, com la reducció i bonificació dels peatges”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp