Oficina de Turisme Montblanc

Turisme de Montblanc renova la visita a les pintures rupestres

Fins ara es feien amb 4x4 i ara es volen fer a peu sortint des de Rojals

Montblanc estrenarà aquest mes de novembre una nova visita a les pintures rupestres. Aquest dissabte es va presentar el vídeo promocional en el marc de Safrània. L’objectiu és posar-la en marxa aquest mateix mes.

La proposta és una evolució de la visita a les pintures rupestres en 4×4 que es va començar a comercialitzar el 2012. Des de turisme s’havia detectat un increment per part del públic que ha motivat replantejar la visita al conjunts prehistòric declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. La visita, fins ara, es feia un cop al mes en 4×4, mentre que ara estarà disponible qualsevol dia amb reserva prèvia.

La primera sortida serà el cap de setmana del 21 i 22 de novembre. El punt de partida és la població de Rojals, al Corral de la Marieta. A partir d’aquest indret es fa un passeig circular que passa prop de les restes del Mas de Paisan, del Mas de Pepet i arriba al Mas d’en Llort, on es veuen les pintures rupestres dels dos conjunts existents. Tot seguit, es visiten les pintures del Mas de Ramon de Bessó i s’agafa el camí de retorn.

Per promocionar la visita s’ha produït un vídeo similar al que es va fer a la primavera per donar a conèixer les visites al nucli emmurallat de Montblanc. Víctor Torija i Isaac Ballesté són els responsables de la realització. En aquesta gravació hi van prendre part diversos guies de Montblanc que seran els encarregats de les tasques de guiatge.

El disseny de la ruta és d’Alexandre Español, guia de Montblanc i membre de l’Associació Bocafoscant del Pinetell, qui ja fa aquest recorregut dins el producte Astronatura’t.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp