Setmana Medieval/Oficina de Turisme

Turisme reforça el servei d’atenció als visitants durant la Setmana Medieval

Els atractius turístics de la Conca també hi seran presents

La Setmana Medieval porta milers de visitants a Montblanc i l’Oficina de Turisme ja es prepara per atendre’ls. Un any més, s’adaptarà el servei d’atenció al visitant i també les visites guiades al municipi.

Durant els propers dos caps de setmana l’oficina de turisme no tancarà al migdia, de forma que garanteix el servei en els moments de màxima afluència de visitants. Els dissabtes es farà horari ininterromput de 10h a 19h i els diumenges de 10h a 18h.

Tal com es ve fent en els darrers anys, es potenciaran les visites lliures a la muralla. Es tracta d’un recorregut que comença a la torre de Sant Francesc (davant Aigües de Montblanc) i inclou pujar a dues torres i passejar pel pas de ronda. Com que el recorregut té plafons explicatius, es pot fer sense guia. La muralla estarà oberta d’11h a 14h i de 16h a 18,30h.

Durant aquests dies de Setmana Medieval, a més, l’Oficina de Turisme ha organitzat un concurs d’Instagram que s’allargarà fins al 27 d’abril. Per participar s’han de penjar les fotografies amb l’etiqueta #montblancmedieval i #setmanamedieval i ser seguidors de @montblancmedieval i @setmanamedieval.

La Conca, també a la Setmana Medieval
El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà participarà per cinquè any consecutiu mitjançant un punt d’informació comarcal a la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc. El punt estarà ubicat a la Plaça Catalunya.

L’objectiu principal d’aquesta actuació es centra en donar a conèixer tots i cada un dels recursos turístics de la comarca als visitants de la festa. D’aquesta manera, s’aprofita el gran volum de persones que visiten Montblanc per donar informació de tota l’oferta turística de la Conca de Barberà i de La Ruta del Cister.

D’altra banda, també s’aprofita per recollir els contactes de totes aquelles persones que, de forma voluntària, s’inscriuen per rebre informació dels esdeveniments, festes i activitats que es celebren als municipis de la Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp