Ràdio Montblanc

UGT inaugura nou local a les instal·lacions de Concactiva a Montblanc

El secretari general del sindicat a Catalunya, Camil Ros, ha visitat aquest dimarts la vila

UGT ha estrenat nova oficina a les instal·lacions de Concactiva, a Montblanc. El sindicat ja tenia un local a Montblanc, al Casal d’Entitats, i ara l’han traslladat a l’edifici de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca.

Així, els dos principals sindicats del país, CCOO i UGT, tindran local a Concactiva, amb l’objectiu de centrar, en aquestes instal·lacions, tots els agents que es dediquen a la promoció de l’economia, l’ocupació i la formació a la comarca.

El secretari general d’UGT a Catalunya, Camil Ros, ha estat l’encarregat d’inaugurar el nou local, acompanyat del secretari general d’UGT a Tarragona, Joan Llort i de delegats i delegades del sindicat a la comarca. També hi ha participat el conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Maria Vidal, i del gerent de Concactiva, Jordi París.

Ros ha aprofitat la seva visita a la Conca per valorar la situació laboral de la comarca i per parlar del pressupost que la Generalitat està treballant pel 2022. “Volem uns pressupostos que, de manera clara, facin una inversió en política industrial i en política social. Que aposstin de manera clara per la reactivació econòmica”, ha dit Ros.

Sobre els ERTO que tenen diverses empreses de l’automoció a la comarca, Ros ha reivindicat el paper dels ERTO “per protegir els llocs de treballa a la Conca”. Assegura, però, que ara hi ha un debat de fons “que és replantejar el model industrial, i tornar a produir a Catalunya allò que als anys 90 vam portar fora d’aquí”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp