Ajuntament de Montblanc

‘Un cel de plom’ iniciarà la gira per Catalunya a les Nits d’Estiu de Montblanc

La programació la completen fins a vuit espectacles de música, teatre, dansa, poesia i màgia

L’obra de teatre ‘Un cel de plom’ iniciarà la seva gira per Catalunya a Montblanc, en el marc de les Nits d’Estiu. L’obra serà el principal atractiu d’una programació amb vuit espectacles que combinen música, teatre, poesia, dansa i màgia i que comença aquest dijous 23 de juliol al claustre de Sant Francesc.

La programació començarà aquest dijous amb l’espectacle de poesia i música ‘Tota pàtria’ amb la companyia Divendres Faves Tendres. El dijous dia 30 arriba a Montblanc l’espectacle ‘La nit just abans dels boscos’, un espectacle de teatre itinerant que començarà al claustre però que acabarà a un altre indret del poble. Es tracta d’una producció que ha tingut un gran èxit als teatre de Barcelona i Tarragona. L’espectacle, que tindrà dos sessions a les 21:30 i a les 23:30, serà amb un aforament limitat de 35 persones a cada passi. El preu de l’entrada serà de 10 euros anticipada i 15 a taquilla i es podran comprar una setmana abans a l’Oficina de Turisme.

El dijous dia 6 d’agost serà el torn del Mag Albert amb l’espectacle de màgia ‘Increïble…sense paraules’, i el dissabte 8 d’agost es farà un recital de poesia en homenatge a Ovidi Montllor. El divendres 14 d’agost l’Associació Juvenil Barjaula torna a programa el festival ‘Wine & Music KM0’ al claustre de Sant Francesc, amb Joan Rovira com a cap de cartell. Un vespre de música en directe amb diversos grups de Montblanc, la Conca i les comarques veïnes.

El dijous dia 20 d’agost la dansa de Jéssica Estadella agafarà el protagonisme, i el dijous dia 27 d’agost hi haurà el concert de música del grup Anna d’Ivori.

Les Nits d’Estiu 2015 es tancaran el dissabte 5 de setembre, ja en el marc de la Festa Major, amb l’obra ‘Un cel de plom’, basada en el llibre del mateix nom de la montblanquina Carme Martí i que relata la vida de Neus Català. L’obra, que s’ha estrenat amb gran èxit el Festival Grec de Barcelona, iniciarà la gira per Catalunya a Montblanc. Mercè Arànega protagonitza aquesta obra que ha rebut l’aclamació del públic i la crítica. El preu de les entrades serà de 10 euros anticipada i 15 a taquilla.

Els espectacles, que es faran tots al Claustre de Sant Francesc, estaran maridats amb tapes i vins de la DO Conca de Barberà a càrrec del restaurant Sant Francesc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp