Ràdio Montblanc

Un centenar de persones rebutgen a Montblanc la violència masclista

S'ha convocat després de conèixer la detenció d'un home acusat d'agredir i abusar sexualment de dues menors a Montblanc

Un centenar de persones s’han concentrat a Montblanc aquest dimecres a la tarda per rebutjar la violència masclista.

La concentració s’ha convocat després de conèixer la detenció d’un home de 21 anys, veí de Vila-rodona, acusat d’abusar i agredir sexualment de dues menors la nit del 10 de setembre a Montblanc, en un macrobotellot que va reunir un miler de persones a tocar del cementiri.

L’Ajuntament de Montblanc ha condemnat els fets i s’ha disculpat per no haver aturat la festa ilegal. Ho ha dit l’alcalde, Josep Andreu, que ha assegurat que “va ser una festa organitzada per les xarxes i potser vam ser poc diligents quan ho vam saber de posar-hi vigilància”.

El col·lectiu feminista Na Solera ha participat a la concentració, on ha remarcat que cal lluitar contra aquesta xacra de la societat amb més pedagogia i accions concretes. També asseguren que esperaven més gent a la concentració. Marta Veses, membre del col·lectiu, destaca que “valorem positivament que l’Ajuntament hagi convocat la concentració, però hem trobat a falta més gent, sobretot gent jove”.

La concentració ha tingut lloc a la plaça Major de Montblanc. El jutjat va decretar ahir presó provisional comunicada sense fiança pel pressumpte autor dels fets.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp