Marxa dels Roures

Un miler de corredors participen a la Marxa dels Roures celebrada a Montblanc

El mal temps va complicar la jornada de dissabte

Un milers de corredors van participar aquest cap de setmana a Montblanc a la Marxa dels Roures. L’esdeveniment combinava sis curses diferents, adaptades a tots els nivells i modalitats esportives.

La jornada més complicada va ser la de dissabte, ja que la pluja va afectar als corredors que feien la prova més dura, la marató de la Marxa dels Roures de 42 quilòmetres. De fet, l’organització va haver de refer alguns recorreguts a causa de la tempesta, que en alguns indrets dels Muntanyes de Prades va ser molt intensa.

A banda de les dues curses més exigents, la Marxa dels Roures també ha comptat amb la cursa clàssica de 27,8 km, la petita de 15,9 km, la d’iniciació de 8,3 km i la cursa canina també de 8,3 km en la qual els participants s’hi podien inscriure amb els seus gossos.

La Marxa dels Roures era la darrera prova del Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona, i estava organitzada pel C.E. Alliberadrenalina, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc.

Pel que fa a la Roures Clàssica, la més concorreguda, en categoria masculina es va imposar Eric Moya del C.E. Alliberadrenalina amb un temps de 2h39’35”, Ruben Hernández fou segon amb 2h43’18” i en tercer lloc va entrar Senen Escoda del Borges Trail-AAEET amb 2h46’48”. El rànquing del Circuit Classic en categoria masculina dóna coma a vencedor a José Maria García López del Club Excursionista La Foradada.

En categoria femenina la vencedora va ser Roser Español de la Unió Excursionista Urgellenca amb 3h13’46”, segona Íngrid Ruiz del C.E. Trail Tarraco amb 3h14’56” i Mayte Colmenarejo també del C.E. Trail Tarraco amb 3h31’40”, va ser tercera i es proclama coma vencedora del Circuit Classic en dones.

Referent a la prova més curta, el Circuit Express, es van imposar Pau Martí Navarro (Serres del Mestral), David O’Callaghan (Serres del Mestral) que finalitza la seva participació com a líder del Circuit 2017 i David Porras (Ass. Esp. Blancafort) en categoria masculina, mentre que en categoria femenina ho van fer Rosa Espachs, Sílvia Agut (Agrup.Excta. Talaia) i Nuria Florencio (Serres del Mestral). On Tati Orquiola (C.E. Trail Tarraco) finalment es proclama d’aquesta manera líder del circuit Express en categoria femenina.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco acaba com a segon any consecutiu com a líder del Circuit, seguits d’Alliberadrenalina i el Club Esportiu l’Areny.
Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina de kupeka https://kupeka.com/eventos/23/marxa-dels-roures i la pàgina web del Circuit a l’apartat “Rànking” (http://www.circuitcamptgn.cat).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp