Ràdio Montblanc/Josep Ardila

Un miler de persones al punter humà de Montblanc

L'acte, organitzat per l'ANC, omple la plaça de Sant Francesc com a prèvia de l'11 de setembre

Un miler de persones han participat aquest diumenge en la formació del punter humà gegant que ha apuntat des de Montblanc cap al Parlament de Catalunya. El d’ahir es va convertir en un dels actes més multitudinaris organitzat per l’ANC a la Conca de Barberà com a prèvia de l’11 de setembre.

La cita va començar amb una cercavila a la plaça Major que finalitzava a la plaça de Sant Francesc. Allà, un miler de persones han participat en la formació del punter humà. Entre elles, diversos representats polítics, com ara el president del Consell Comarcal, Josep Pijoan, i altres alcaldes i alcaldesses de la comarca. El punter, dedicat a la justícia social, ha apuntat al Parlament de Catalunya.

La gerent d’Aprodisca, Carme Sureda, ha estat l’encarregada d’encapçalar el punter humà, a més de dirigir unes paraules a tots els participants. Sureda va fer una crítica a la llei de la dependència, destacant que “l’Estat Espanyol ens va treure la llei, que des d’un bon principi ja vam veure que no tenia futur. Si arribem a la independència, s’ha de treballar des del Parlament molt profundament per aquesta llei perquè té moltes mancances”.

També van participar als parlaments el portaveu de l’ANC a la Conca, Enric Mercadé, que va destacar la capacitat de mobilització de la genta de la Conca. La vicepresidenta de l’ANC, Rosa Alentorn, destacava que “els punters simbolitzen el moviment i la gran onada que formaran el dia Onze de setembre, que transportarà els valors de la República fins al Parlament”.

La música de Miquel del Roig va posar el punt festiu i musical a l’acte de l’ANC.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp