Cedida

Un nou servei de transport regular enllaçarà Montblanc amb Reus diàriament

Hi haurà dues expedicions diàries en cada sentit. També es millora el transport amb Santa Coloma

Montblanc i Reus estrenaran, el proper dimarts 17 de maig, una nova ruta de transport regular que tindrà caràcter diari, amb dues sortides en cada sentit. Els serveis en sentit Reus sortiran a les 7.00 h i a les 14.55 h; i les de sentit Montblanc a les 6.15 h i a les 14.10 h. A més, Montblanc i Reus continuaran mantenint el servei diari que ja funciona en aquests moments i que surt de Montblanc a les 20.00 h.

Per altra part, la Generalitat ha autoritzat també l’ampliació de la ruta entre Montblanc i Santa Coloma de Queralt, que passarà a tenir una expedició diària d’anada i tornada de dilluns a divendres.

Amb l’ampliació d’aquestes dues línies, el Consell Comarcal destaca que “es millora d’una forma important les comunicacions de la comarca, tant les internes com les que porten a Reus, una ciutat amb que fins ara els enllaços amb transport regular per carretera tenia moltes mancances”.

Totes aquestes millores que ara es posen en marxa són fruit de l’Estudi de millora del transport públic a la comarca de la Conca de Barberà que va realitzar el Departament de Territori i Sostenibilitat en col·laboració amb el Consell Comarcal l’any 2015.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp