Cedida

Un total de 2.663 usuaris han utilitzat el servei de transport de la Conca el primer semestre de l’any

Augmenta un 6% respecte al primer semestre del 2018

El número d’usuaris del servei de transport gestionat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha augmentat un 6% durant el primer semestre del 2019. En total, de gener a juny han utilitzat les diverses línies de transport 2.663 usuaris, un 6% més respecte al primer semestre del 2018.

El servei amb més usuaris és el que fa la ruta Tarragona-Valls-Vilaverd-Montblanc-L’Espluga-Vimbodí i Poblet, amb 695 usuaris, si bé ha perdut viatgers respecte l’any 2018, en total un 10% menys. El servei que més usuaris ha guanyat és el que fa la ruta Biure-Santa Coloma de Queralt, amb 61 usuaris, un 369% més que el primer semestre del 2018.

També registra un gran nombre d’usuaris la ruta Vilanova de Prades-Vallclara-l’Espluga-Montblanc, amb 567 viatgers, un 25% més respecte el primer semestre de l’any passat.

Algunes de les rutes es fan amb autobús, mentre que d’altres es fan amb taxi a demanda dels usuaris. El servei està gestionat pel Consell Comarcal de la Conca i està finançat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp