Jordi Play/Diari ARA

Un vi de la DO Conca, el millor de Catalunya als premis Vinari

El vi rosat ecològic del celler Rendé Masdeu, el millor en la seva categoria

El vi negre Vermell de Peguera del celler Clos de Peguera, de la DO Conca de Barberà, ha estat guardonat com el millor vi català d’aquest any amb el premi Vinari d’Or. El premi el van rebre durant la gala dels premis Vinaris que es va celebrar el passat divendres a Vilafranca del Penedés.

El jurat dels premis va recòneixer el Vermell de Peguera per la seva originalitat en recuperar un estil tradicional. El celler Rendé Masdeu va recollir el premi al millor vi rosat ecològic, que també es feia amb un Vinari de Bronze en la categoria de rosats. De fet, els cellers de la DO Conca van rebre fins a onze premis diferents. A banda del Gran Or i Or per al Vermell de Peguera, a més del Vinari d’Or Especial DO Conca. La plata era per al Susel 2014 de Rosa Maria Torres i el Bronze especial de la DO era per al Vidbertus 996.

El Carlania 2014 s’emportava un bronze en la categoria de negres joves i el Vibertus 996 un altre bronze dins dels negres criança. El Susel de Rosa Mª Torres es feia amb la plata dels rosats. El Carles Andreu Rosat Trepat Brut 2012 (DO Cava) aconseguia un bronze en la categoria d’escumosos rosats. El Petit Carlania aconseguia el bronze en la categoria de negres joves.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp