DO Conca de Barberà

Una comunitat d’amants del vi d’àmbit mundial visiten la DO Conca

Van participar en una calçotada i van tasta vins de la comarca

La Conca de Barberà va acollir el passat 15 de febrer una calçotada dins dels actes commemoratius del 6è aniversari de la comunitat internacional en línia d’amants del vi de referència, la #winelover community. Aquesta comunitat (www.winelover.co) la formen periodistes, bloguers, professionals del sector del vi, ambaixadors i aficionats d’arreu del món que comparteixen la seva passió pel vi i l’enoturisme.

Els Cellers Vega Aixalà, Carles Andreu i Succés Vinícola van ser els encarregats de preparar una calçotada tradicional a tots els convidats. En total una cinquantena de prescriptors del món del vi que tenien un interès enorme per la DO Conca de Barberà i concretament pel trepat. Tots van compartir la seva experiència a través de les xarxes socials i blogs.

Japonesos, francesos, americans van donar visibilitat i van posicionar a la Conca de Barberà com una destinació de referència. A més molts d’ells també són entesos i tenen poder d’influència en sectors relacionats de la restauració, organitzadors d’esdeveniments, consultors, sommeliers…)
La trobada està impulsada per l’ambaixador a Catalunya de la comunitat winelover i propietari de l’empresa SweetEasy Wine Tours, Sinisa Curovic, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de la Generalitat. A més, es compta amb la col·laboració de les denominacions d’origen de la Costa Daurada (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat i DO Tarragona), el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i els consells comarcals del Priorat i de l’Alt Camp. 

Aquesta acció s’ga dut a terme amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l’INCAVI de la Generalitat. En edicions anteriors, l’esdeveniment anual de la #winelover community va tenir lloc en altres indrets d’Europa relacionats amb el sector vitivinícola, com Umbria, Trieste, Lisboa, Jerez, Grècia o Romania.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp