Josep Ardila

Una consulta per preguntar als montblanquins si volen o no antenes de telefonia mòbil

Es faria durant la primavera. Es va anunciar durant la xerrada a la qual no hi ha participat la plataforma de veïns

L’Ajuntament realitzarà una consulta popular per saber si els montblanquins i montblanquines volen o no les antenes de telefonia mòbil. Així ho va anunciar l’alcalde, Josep Andreu, aquest dimecres al vespre durant la xerrada tècnica que es va realitzar a l’Ajuntament.

Andreu destaca que “farem un exercici de radicalitat democràtica i farem una consulta sobre aquesta qüestió, amb totes les conseqüències”. Així, si el resultat és un no a les antenes, el consistori les allunyarà del casc urbà, tot i les indicacions en contra que en fan els tècnics.

D’aquest tema es va parlar ahir durant la xerrada a la que no va assistir la plataforma de veïns. En una carta enviada a l’alcalde asseguren que “la xerrada no respon ni de lluny a la demanda d’un autèntic debat tecnològic i sanitari que reculli i analitzi sobre les diverses postures al voltant dels efectes de les antenes”. El comunicat també destaca que “lamentem que aquesta xerrada es produeixi quan ja s’està instal·lant l’antena del carrer Joan Amades”.

L’alcalde va lamentar ahir que els veïns no hagin participat a la xerrada on, assegura, “el tècnic ha explicat amb molts detalls tècnics la funció de les antenes, tots els presents hem aprés moltes coses”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp