Ajuntament de Sarral

Victòria Cañís serà la primera alcadessa de Sarral

Serà investida aquest divendres en substitució de Jaume Fornés

Victoria Cañís serà la primera dona alcaldessa de la història de Sarral. Jaume Fornés dona el relleu a Cañís en compliment de l’acord de coalició del 2019.

Victòria Cañís assegura que ”és tot un repte, que assumeixo amb ganes i entusiasme. Considero que és una altra empenta en la direcció de canviar costums molt arrelats a la societat, visibilitzant les dones i una oportunitat de treballar de forma inclusiva, com ja hem vingut fent aquests dos anys tot el govern. Per exemple, organitzant la primera setmana d’activitats Fem Cultura amb la Igualtat”.

La volaració d’aquests dos darrers anys amb la FIC al capdavant ha estat molt positiva. Fornés afirma que ”han estat molt bolcats en el poble, i estem molt satifests de la legislatura, i tenim més projectes conjunts per Sarral. D’altra banda, tenim tres indústries que funcionen bé i aquest és el futur”.

Els propers dos anys de mandat la línia de govern seguirà sent la mateixa, incidint en projectes per fer millor Sarral i abanderant valors com la igualtat de gènere i la sostenibilitat.

Jaume Fornés és ara també nou conseller comarcal d’Acció Social i incorpora aquesta responsabilitat a les d’Hisenda, Indústria i Promoció Econòmica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp