Xènia Sala

Xavi Sarrià, Germà Negre i Prozak Soup, noves confirmacions de l’Acampada Jove 2018

El festival continua anunciant els grups que cantaran a l'edició d'enguany

Després de les confirmacions de Buhos, VadeBo, Sense Sal, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Valtonyc, Txarango, Smoking Souls i Porto Bello, l’organització del festival ha fet públics aquesta tarda tres nous grups.

El cantautor i membre fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, torna a l’Acampada per presentar-nos el seu primer disc en solitari Amb l’esperança entre les dents amb la banda El Cor de la Fera.

La segona confirmació d’aquesta tarda és Germà Negre. El grup de Banyoles portarà un espectacle de ballarusques, somriures i festa popular amb el seu nou disc que s’estrenarà el 23 d’abril.

Per últim, Prozak Soup s’estrenarà en el festival amb el seu darrer disc Very Empastre. El grup valencià aposta pel post-hardcore, el rap, el hip-hop crític i l’electrònica clàssica, una fusió de ritmes que ompliran el recinte de l’Acampada Jove.

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 –
2004).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp