Marc Puig

Zoo, Smoking Souls i Buhos s’afegeixen al cartell de l’Acampada Jove 2017

També s'ha anunciat la participació dels grups El Diluvi i Ovella Xao

L’Acampada Jove ha anunciat a través de les xarxes socials cinc noves incroporacions al cartell del festival político-musical. Amb setze confirmacions a la llum, Zoo, Smoking Souls, El Diluvi, Buhos i Ovella Xao s’afegeixen a La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JOKB, Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood i Doctor Prats.

Els valencians Zoo tornen dos anys després a l’Acampada Jove per defensar la nostra llengua amb La Mestra i recordar-nos que sense mobilització popular no hi ha revolució social de la mà del seu nou àlbum Raval. El mestissatge mediterrani arribarà a Montblanc de la mà de El Diluvi, els de Castalla ens faran ballar i somriure amb el seu nou àlbum Alegria. L’aposta pels grups del País Valencià queda patent en aquest quart avançament del cartell i és que també tornen a l’Acampada Jove Smoking Souls presentant Cendra i Or, el seu tercer treball d’estudi que segueix l’esperit lluitador que caracteritza al grup de Pego.

Buhos també farà parada a Montblanc per oferir-nos el seu mestissatge i la festa que inclouen totes les actuacions dels de Calafell combinada amb el compromís que mostren les seves lletres per l’alliberament nacional i social del nostre país. I finalment, Ovella Xao que aterraran per primer cop a l’Acampada Jove per presentar #Pastureig. Els de Sabadell ens faran ballar i cantar a ritme de reggae i ska.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha posat èmfasi en l’aposta per als grups d’arreu dels Països Catalans “tal i com mostra a la perfecció aquest avançament, l’Acampada Jove fa una clara aposta pels grups de casa nostra, i en especial del País Valencià que els darrers anys ha ofert al nostre país una generació de grups amb una alta qualitat musical i amb un esperit reivindicatiu alhora que festiu que encarna a la perfecció la filosofia del nostre festival”.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades ja estan a la venta per un preu de 46€ pels tres dies del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp