Cedida

200 corredors participaran a la 25ena cursa de fons a l’ermita de Sant Josep l’1 de maig

La cita coincideix també amb els 25 anys d'història del Club Atlètic Montblanc

Un total de 200 corredors participaran aquest dimecres 1 de maig a la cursa de fons de l’ermita de Sant Josep, que enguany celebra els seus 25 anys d’història. Són els mateixos que celebra també aquest any el Club Atlètic, que va néixer organitzant aquesta cursa.

A banda de la cursa de fons, el Club Atlètic organitza també la 42a edicií de la Cursa Popular, les dues un clàssic de l’1 de maig a Montblanc

Com els darrers anys les curses tenen un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una causa solidària. Aquest any els diners es destinaran a la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc #pelsvalents, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil.

Circuit especial pels 25 anys

La cursa de fons tindrà aproximadament 10 quilòmetres, però que aquest any els corredors trepitjaran un terreny diferent els altres anys, ja que s’ha creat un circuit únic per aquesta edició. La carrera passarà per llocs emblemàtics de Montblanc, com el carrer Major, el Pont Vell, el portal de Sant Antoni, la Font de la Ceba o les muralles de Montblanc. A més també es farà un record per tots els montblanquins i montblanquines que van participar en la 1 edició de la cursa de fons.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp