Josep Ardila

350 participants a la Sant Silvestre montblanquina

La cursa torna a ser tot un èxit el darrer dia de l'any

Montblanc ha acomiadat l’any 2015 amb una nova edició de la cursa de Sant Silvestre. Aquesta ha estat el novè any que els més esportistes s’han atrevit a córrer l’últim dia de l’any i per una causa solidària, ja que tots els diners recaptats es destinen a La Marató de TV3.

Unes 350 persones han participat en l’edició d’enguany. A la Sant Silvestre infantil hi han participat una vuitantena de nois i noies, mentre que a la cursa d’adults hi han participat el nombre màxim de corredors, 250. De fet, fins i tot n’hi ha que han corregut sense dorsal.

Manel Àlvarez Martínez del A.E. Blancafort amb un temps de 11.41 minuts ha estat el primer classificat en la categoria masculina, seguit de Joan Civit Vergara, també de l’A.E. Blancafort amb un temps de 11:46 minuts i de Florià Martínez Torres amb un temps de 11:50 minuts.

En categoria femenina la prova ha estat guanyada per Sonia Ferrayuoli del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 14:40 minuts, seguida de Lali Bofill Ferrer, independent, amb un temps de 15:08 minuts, i de Safaa Kraouch, independent, amb un temps de 15:11 minuts.

L’Home dels Nassos, que s’ha estrenat enguany a Montblanc, tampoc s’ha volgut perdre la Santa Silvestre montblanquina, i ha estat l’encarregat de donar la sortida a les dues curses, organitzades pel Club Atlètic Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp