Oficina de Turisme Montblanc

A la venda les entrades anticipades per Brickània

També s'ha obert la inscripció pel concurs de creativitat que es farà durant el festival

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha posat a la venda les entrades anticipades per la segona edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc. Es poden adquirir durant l’horari habitual d’atenció al públic, de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16h a 19h i els diumenge de 10 a 14h.

Amb la venda anticipada, l’Oficina de Turisme evita que hi hagi cues els dies del festival, una mesura que ja es va posar en pràctica l’any passat i en diverses ocasions a Clickània. No es descarta, en properes edicions, que la venda es pugui fer on-line.

L’entrada per un sol dia, a partir de 14 anys té el preu de 3 euros, joves d’entre 7 i 13 anys 2 euros i fins a 6 anys és gratuït. Pels dos dies, l’entrada és de 4 euros a partir de 14 anys, 3 euros entre 7 i 13 anys i gratuït fins a 6 anys.

D’altra banda, també s’han obert les inscripcions per participar al concurs de creativitat de Brickània, que tindrà lloc durant el festival. El preu per participar és de 2 euros i hi ha diverses categories: la merlet de 7 a 12 anys, i faran el muntatge el dissabte i diumenge al matí, mentre que la categoria torre, a partir de 13 anys, ho farà a la tarda. Cada participant disposarà d’una taula, una cadira i dos lots de Lego Clàssic de sumen 524 peces, a partir de les quals s’haurà de fer el muntatge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp