A la venda les entrades de la catorzena edició de Clickània

Clickània se celebrarà els dies 8, 9, 15 i 16 d'octubre

Ja es poden comprar les entrades de la catorzena edició de Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc, que se celebrarà els dies 8, 9, 15 i 16 d’octubre. Les entrades ja es poden comprar a travñes del web de Clickània amb l’objectiu d’agilitzar les cues els dies del festival.

A més de les entrades, també s’ha donat a conèixer al cartell d’aquesta nova edició del festival, que s’ha creat com un doble homenatge. Al cartell s’hi poden veure molts clicks de Playmobil fent cua per entrar a Sant Francesc. Es vol reconèixer així als milers d’aficionats que cada anys visiten el festival, i també als dioramistes que el fan possible amb els seus espectaculars muntatges.

L’estudi de disseny montblanquí Crea2 ha combinat una imatge de l’antic convent de Sant Francesc, espai on se celebra el festival des de la primera edició, i una cua de clicks que hi entren. Representen els molts públics que visiten Montblanc aquells dies. S’evidencia que és un diorama gràcies a una mà que està col·locant un dels ninotets. Com és costum el cartell té molt color, tanmateix en aquesta ocasió hi ha un joc de llums que fa referència als anys anteriors mirant d’il·luminar una realitat molt fosca.

Sant Francesc, epicentre del festival

Com cada any, l’espai central del festival serà l’antiga església i el claustre de Sant Francesc on tindrà lloc l’exposició de diorames temàtics, la venda especialitzada de productes Playmobil (novetats, descatalogats, complements, gadgets,..) i els sortejos de lots entre els visitants. 

Es mantindrà una de les novetats de la passada edició i Clickània tindrà diorames exposats en tres equipaments culturals de la vila: el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya i l’església de Sant Marçal.

Com és habitual, l’antic hospital de Santa Magdalena acollirà la catorzena edició del concurs de creació de diorames i durant els dos caps de setmana es podrà  gaudir de l’exposició dels muntatges dels aficionats que participen en el concurs.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook