CCCB

Acaben les obres d’ampliació del dipòsit controlat del centre de residus de la Conca

Les obres han estat finançades per l'Agència de Residus de Catalunya

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha finalitzar les obres d’ampliació del dipòsit controlat del centre de tractament de residus de la comarca. Les obres han tingut un cos de 553.552 euros i el seu importat ha estat finançat de manera íntegra per l’Agència de Residus de Catalunya.

L’àrea de medi ambient del Consell Comarcal preveu que aquest ampliació permeti allarga la vida útil del dipòsit fins al 2024. No obstant això, l’ens comarcal ha engegat ja nous sistema de recollida de residus municipals per tal d’incrementar la recollida selectiva i disminuir, d’aquesta manera, el rebuig que es diposita al contenidor verd.

Tanmateix, aquesta obra d’ampliació està relacionada a la construcció d’una planta de pretractament de fracció resta abans de la seva disposició final en dipòsit controlat, amb la finalitat que tots els residus que s’hi dipositin siguin inerts i lliures de matèria orgànica. Aquesta instal·lació també contribuirà a l’allargament del temps de vida útil del dipòsit controlat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp