Arxiu

Acord per restringir el pas de camions a la N-240 entre Montblanc i les Borges

La Generalitat i el MInisteri de Foment han arribat a un acord aquesta setmana

La Generalitat i el Ministeri de Foment han arribat a un acord per restringir el pas de camions a la N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc. L’acord el va fer públic aquest dimecres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i arriba després de l’anunci que es va fer a finals de gener, de que Foment estava estudiant aquestes restriccions.

L’acord també preveu la restricció de vehicles pesant a la N-340 entre Oropesa i l’Hospitalet de l’Infant. En conseqüència, es desviaran aquests vehicles, respectivament, per l’AP-2 i l’AP-7, amb bonificacions del 30% o el 15% del preu del peatge segons el recorregut, en un model similar a l’aplicat a l’N-II a Girona.

En paral·lel, s’elaborarà un estudi d’opcions per a millorar la capacitat de l’N-240 entre Lleida i les Borges Blanques. Aquestes mesures haurien d’ajudar a reduir la sinistralitat en aquests trams de la N-240, molt transitada i on els veïns i administracions fa anys que reclamen mesures.

D’altra banda, el Ministeri de Foment també ha confirmat que les obres de l’autovia A-27 s’executaran via pressupostària i no es concessionaran.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp