Arxiu

Acusen el festival Clickània d’alimentar l’independentisme entre els nens

El portal unionista Dolça Catalunya assegura que al festival "s'adoctrina en el nacionalisme"

El portal unionista Dolça Catalunya ha publicat un article on denuncia que “el nacionalisme fins i tot adoctrina al festival Clickània de Montblanc”. L’article, il·lustrat amb un diorama on hi apareixen clicks amb estelades, també es pregunta si “no poden deixar els nens en pau d’una vegada”, i destaca que “els nacionalisme busca que el culte a la nació s’imposi al cor dels nens des de la primera infància”, i destaca que “aquest mes hem vist una altra mostra d’ideologització dels nens que poden admirar com els seus juguets preferits llueixen l’estelada”.

L’article acaba dient que “també poden veure com els clicks assisteixen a una classe on hi diu ‘El català, cosa de tots”, el vell eslògan del nacionalisme caspós”, asseguren.

Al darrer festival de Clickània, el diorama central explicava, amb diverses escenes, la història de Catalunya. Al seu voltant, amb petits diorames, hi ha representants diversos moments destacats de la història del país, així com personatges importants de la cultura catalana. El diorama dels clicks amb estelades explicava les manifestacions de l’11 de setembre que els darrers anys han estat multitudinàries i han marcat un abans i un després a la història de Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp