Adjudiquen les obres d’urbanització del polígon logístic de Montblanc

El cost dels treballs és de 9 milions d'euros i l'assumirà íntegrament l'empresa pública CIMALSA

La unió temporal d’empreses Gitsa i Eiffage ha guanyat l’adjudicació dels treballs per urbanitzar el futur polígon logístic de Cimalsa a Montblanc. 

En la aquesta primera fase d’urbanització es realitzaran les infraestructures necessàries per acollir el polígon, com ara canalitacions, subministraments, vials, pavimentació i enllumenat. Tot plegat amb un cost d’execució de 9 milions d’euros, que aportarà íntegrament l’empresa pública de la Generalitat, CIMALSA. 

L’Ajuntament de Montblanc confia que amb l’obra adjudicada, els treballs comencin en breu. El polígon logístic acollirà el segon centre logístic de Bon Preu a Catalunya que, en una primer fase, preveu la creació d’un centenar de llocs de treball. 

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es mostrava molt “il·lusionat i satisfet” davant la proposta d’adjudicació. “Després del gran esforç que s’ha fet des de l’Ajuntament de Montblanc hem aconseguit, tal i com ens vam comprometre, que tota la tramitació administrativa s’hagi resolt en un temps rècord. D’aquesta manera, ara podem celebrar que ens trobem a les portes de l’inici de les obres de construcció del polígon” apuntava Andreu.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Montblanc es treballa “de manera conjunta amb l’equip de Bon Preu Esclat per facilitar que el projecte pugui esdevenir una realitat amb la major brevetat possible” ha manifestat l’alcalde, Josep Andreu.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook