Ràdio Montblanc

Agrupament Catalanista presenta una llista renovada amb majoria de dones

Josep Andreu s'ha envoltat de cares noves a la seva candidatura

Agrupament Catalanista de Montblanc ha presentat una llista renovada per a les properes eleccions municipals. La candidatura encapçalada per l’actual alcalde, Josep Andreu, presenta cares noves i manté alguns dels regidors actuals de l’equip de govern. La presentació es va fer aquest diumenge a la plaça 1 d’octubre, un gest simbòlic per recordar com el partit va participar al referèndum.

Francesc Benet repetirà com a número 2 fent tàndem amb Josep Andreu. Al número 3 s’incorpora Carme Pallàs, que torna a la política després de passar per l’Ajuntament del 2007 al 2009. El quart lloc de la llita l’ocuparà una altra cara nova, Judit Pere, mentre que al cinquè lloc s’hi situa l’actual regidor de festes i joventut, Oriol Pallissó.

Santi Porta, que va entrar com a regidor a l’octubre passat després de la marxa de Joan Casellas, se situa ara al número 6 de la llista. El setè lloc l’ocupa Cesc Viñas, que fa quatre anys es va presentar com a cap de llita de CiU. Fa unes setmanes ja va anunciar que deixava el partit i ara és regidor no adscrit al consistori.

També és una novetat la incorporació de la periodista Eva Pomares, que ocupa el vuitè lloc de la candidatura, així com de Mariona Agustí al novè lloc i Núria Foguet al número 10. L’onzena posició és per Pierrette Parnau, la dotzena per l’Imma Taulé i tanca la llista Marcel Folch.

Així, no repeteixen les actuals regidores Ariadna Ferrer, Marta Civit i Sílvia Lafebre i el regidor Jordi Albalat. “Presentem una llista renovada amb majoria de dones”, va explicar l’alcaldable, Josep Andreu.

Durant la presentació de la candidatura, Josep Andreu s’ha compromès, entre d’altres, a tenir una piscina coberta en dos anys i també ha anunciat l’interès d’una important empresa d’instal·lar-se al polígon de CIMALSA a Montblanc. També ha reivindicat la feina feta, el Parc Natural de les Muntanyes de Prades. Amb tot, Andreu va destacar que aquestes serien les darreres eleccions a les que es presenta. També va lamentar durant el seu discurs que la CUP no es presenti a les properes eleccions municipals. Andreu també ha demanat la confiança dels ciutadans per aconseguir novament una àmplia majoria.

Francesc Benet, número 2 de la llista, també ha fet autocrítica. “Hem governat i ens hem equivocat, hem esgarrat algun projecte i potser no vam triar el millor equip els darrers anys. Us proposem aquesta llista que creiem que és la més adequada”, explica.

A l’acte també hi va participar l’espluguí Ferran Civit, diputat d’ERC al Parlament de Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp