Arxiu

Agrupament fa pública la llista que incorpora cares noves

Joan Mogas i Judit Casals no repeteixen, i s'incorporen Sílvia Lafebre, Oriol Palissó i Marta Civit, entre d'altres

Agrupament Catalanista de Montblanc ha fet pública la llista de persones que integren la candidatura, encapçalada per l’actual alcalde, Josep Andreu. La llista presenta moltes cares noves i moltes d’elles joves.

Francesc Benet repeteix al número 2 de la llista i Ariadna Ferrer puja ara a la tercera. La quarta posició l’ocupa una cara nova, Sílvia Lafebre, que s’estrena a la candidatura. Jordi Albalat puja a la cinquena posició i Joan Caselles es manté al número 6 de la llista. El número 7 l’ocupa ara Oriol Pallissó,

Si Agrupament revalida els resultats de fa quatre anys, els primers set llocs de la llista són els que entrarien a l’ajuntament. A la vuitena posició s’incorpora Marta Civit, i el número 9 de la llista l’ocupa Santi Porta, que fins fa poc era el responsable d’Unió Democràtica a Montblanc. A la desena posició hi ha Núria Griso, una altra nova incorporació, i l’onzè lloc és per Pere Lluís Rosselló. Immaculada Martínez i Josep Maria Combalia ocupen el dotzè i tretzè lloc respectivament. Com a suplents hi ha Toni Cartanyà, Pierrette Pernau, Pere Bordell i Marcel Folch.

Respecte a les passades eleccions, no repeteixen a la candidatura Joan Mogas o Judit Casals, que durant aquesta legislatura han estat regidors. Dels tretze números de la llista, vuit són cares noves.

L’alcaldable, Josep Andreu, ha definit la llista com «molt equilibrada i renovada, plural i representativa del teixit social montblanquí». També ha destacat la incorporació de gent jove «amb ganes de treballar per Montblanc i que, també, aportarà aire fresc i nou».

La llista completa:

1. Josep Andreu

2. Francesc Benet

3. Ariadna Ferrer

4. Sílvia Lafebre

5. Jordi Albalat

6. Joan Casellas

7. Oriol Pallissó

8. Marta Civit

9. Santi Porta

10. Núria Griso

11. Pere Lluís Roselló

12. Immaculada Martínez

13. Josep Maria Combalia

Suplents:

– Toni Cartanyà

– Pierrette Parnau

– Pere Bordell

– Marcel Folch

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp