Ràdio Montblanc

Agrupament Montblanc presenta les prioritats del seu programa electoral

El partit ensenya el projecte de la piscina coberta que volen tirar endavant si tornen a governar

Agrupament Catalanista de Montblanc ha presentat les prioritats del seu programa electoral. Ho feia aquest dimecres en un acte a la sala de les Corts del claustre de Sant Francesc, que es va omplir amb prop d’un centenar de persones.

L’actual equip de govern vol revalidar la majoria absoluta amb la que, diuen, han aconseguit “velocitat de creurer” a l’Ajuntament, així com posar en marxa molts projectes. Un dels que ara volen tirar endavant és el de la piscina coberta. De fet, durant l’acte d’ahir van ensenyar, per primera vegada, una imatge virtual de la nova instal·lació. Asseguren que, si tornen a governar, Montblanc tindrà aquesta instal·lació en dos anys. Un projecte que anirà lligat a la instal·lació d’una xarxa de calor de biomassa que alimentarà diversos edificis de la zona esportiva, així com l’escola Les Muralles, la biblioteca i la llar d’avis.

El número 2 de la candidatura, Francesc Benet, destacava que “la piscina la farem amb tots els complements per fer-la sostenible. És un equipament d’esport, de salut, que totes les capitals de comarca han de tenir. I sí, serà comarcal, algú ho dubta?”.

Agrupament assegura que la prioritat del seu programa electoral són les persones. Diuen que volen treballar per millorar l’accés a l’habitatge, per augmentar l’oferta de formació professional i per crearan zones verdes d’aparcament per als residents. També volen potenciar el Sindicat de Vinyaters com a centre de l’activitat turística de Montblanc i treballaran per implantar noves empreses al polígon de Cimalsa.

El cap de llista, Josep Andreu, diu que té tota la il·lusió de tornar a ser l’alcalde. “Us dic, sincerament, que jo em considero amb energia i força per tornar a liderar aquesta nova legislatura. Però en polític és tant important entrar com marxar, i tinc la obligació de deixar un equip jove que en el futur lideri Montblanc”. Andreu ha remarcat el caràcter de capitalitat de Montblanc, que ha d’aconseguir “liderar la comarca i evitar el despoblament”. Assegura que “hem de projectar Montblanc cap al futur, amb una millor xarxa industrial”.

Andreu també ha reivindicat la força d’ERC a la comarca, amb noves candidatures a Solivella o Sarral. Assegura que “guanyarem i tornarem a liderar el Consell Comarcal de la Conca de Barberà”.

La portaveu nacional d’ERC, Marta Vilalta, i el diputat republicà al Congrés, Gerard Gómez del Moral, van participar també a l’acte acompanyat la candidatura d’Agrupament. Vilalta destaca que “aquest projecte, el d’Agrupament, encara no s’ha acabat, és un projecte de futur que ha d’anar lligat a la capitalitat de Montblanc envers un territori que vol aixecar el cap i deixar de perdre població”. Gómez del Moral, a banda de recordar les seves visites a Montblanc quan era director de l’Acampada Jove, destacava que “el dia 26 de maig hem d’omplir les urnes d’Esquerra Republicana, per enviar un missatge de drets socials i de drets socials per millorar la vida de totes i de tots”.

El partit també té, entre les seves prioritats, aconseguir la designació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades i consolidar Sant Francesc com a gran centre d’activitats culturals i de lleure.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp