Cedida

Així serà l’actuació del seguici festiu a la Plaça Major els dies 8 i 9

S'instal·laran cadires al mig de la Plaça per veure passar el seguici

El seguici festiu de Montblanc actuarà a la plaça Major aquest dimecres i dijous 8 i 9 de setembre, dies grans de la Festa Major de la vila.

L’Ajuntament no vol parlar de ballada del seguici com a tal, sinó d’actuació. “El seguici ens acompanyarà a ofici el 8 i 9 de setembre, però no serà una ballada com s’ha fet fins ara”, ha explicat a Ràdio Montblanc el regidor Santi Porta, responsable de l’àrea de festes. Asseguren que no es farà una ballada com s’ha fet sempre.

Els diversos elements del seguici festiu sortiran a les 10:30h de la plaça Major fins al Santuari de la Serra. Durant el recorregut també es podran veure ballar, com s’ha fet sempre.

En acabar l’ofici, el seguici també sortirà en cercavila del Santuari fins a la plaça Major, on s’acaba el recorregut. També durant la baixada es podrà veure el seguici en cercavila.

El regidor Santi Porta ha explicat a Ràdio Montblanc que “es mirarà de perimetrar la plaça per evitar aglomeracions”. El consistori instal·larà cadires al mig de la plaça Major i els elements del seguici passaran per davant de la Casa Desclergue, on faran una demostració. No s’haurà de reservar lloc per poder veure l’actuació, i caldrà respectar les mesures de seguretat, com ara portar mascareta.

A la pràctica, els elements del seguici festiu aniran entrant a plaça seguint el seu recorregut en procesó des del Santuari de la Serra, i faran una petita actuació abans d’acabar el recorregut davant de la Casa Desclergue.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp