Ràdio Montblanc

Ajuntament i Jovent Republicà treballen per la continuitat de l’Acampada Jove a Montblanc

En els propers dies començaran les converses per negociar el nou conveni, que ha vençut amb l'actual edició

L’Ajuntament de Montblanc i Jovent Republicà treballen perquè l’Acampada Jove es quedi a Montblanc quatre anys més.

Aquesta és, com a mínim, la voluntat de les dues parts, que en els propers dies començaran les converses per negociar la renovació del conveni, que ha vençut amb l’edició d’aquest any.

Des del consistori són conscients que molts altres municipis on governa Esquerra Republicana voldrien acollir el festival, però també confien que el bagatge d’11 anys a Montblanc serveixi perquè l’Acampada continuï aquí. El regidor de festivals, Oriol Pallissó, assegura que “ja treballem amb la gent de l’Acampada per continuar. La voluntat és molt bona, tenim ganes que els 25 anys se celebrin a Montblanc. Treballarem per arribar a un acord”, i ha afegit que “és normal que altres municipis on governa ERC vulguin acollir l’Acampada, a nosaltres ens ha ajudat a situar-lo al mapa entre un públic jove”.

Des de Jovent Republicà destaquen la bona acollida que el festival ha tingut sempre a Montblanc, però asseguren que la seva responsabilitat és estudiar totes les opcions. Si bé la voluntat de continuar hi és, s’emplacen fins al setembre per poder-ho debatre internament i prendre una decisió. El director del festival i portaveu de Jovent Republicà, Pau Morales, ha explicat que “nosaltres estem molt contents amb Montblanc, sabem que la voluntat de l’Ajuntament és de continuar. Nosaltres ens hi sentim molt còmodes però és la nostra responsabilitat és estudiar totes les opcions”. Afegeix, també, que “la nostra voluntat hi és, però com deia dissabte el mateix alcalde, és normal que hi hagi molt pobles que vulguin acollir l’Acampada, perquè és un festival que fa una aportació molt positiva allà on va”.

L’Acampada Jove celebrarà, l’any vinent, la seva vint-i-cinquena edició. L’organització ja treballa amb diverses activitats per poder celebrar l’efemèride. De fet, fins a finals de mes s’han posat ja a la venda les entrades a un preu reduït de 30 euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp