Cedida

Alcaldes de la Conca també acompanyen Mas a declarar pel 9N

El batlle de Montblanc, Josep Andreu, també hi ha estat present

Diversos alcaldes de la Conca de Barberà han participat, aquest dijous al matí, a la trobada amb més de 400 alcaldes del país per acompanyar al president Artur Mas a declarar davant del TSJC pel 9N. A la trobada hi ha participat l’alcalde de Montblanc i vicepresident de l’AMI, Josep Andreu, a més d’altres representants municipals de la comarca. Hi eren l’alcalde de Sarral, Josep Amill; l’alcalde de l’Espluga, David Rovira; el de Barberà, Marc Rovira, el de Solivella, Enric Capdevila o el de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, així com regidors d’altres ajuntaments de la Conca.

Els 400 alcaldes han caminat des del Parlament fins al Palau de Justícia on ha declarat el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. És una imatge semblant a la que es va fer el passat 4 d’octubre, quan alcaldes i alcaldesses de tot el país van portar al Palau de la Generalitat les actes dels plens on donaven suport a la convocatòria del 9N.

En declaracions a Ràdio Montblanc, Josep Andreu, alcalde de la vila, ha destacat que “serà un moment per la història que recordarem sempre”, i ha afegit que “és molt important el suport del municipalisme, com ja vam fer el passat 4 d’octubre”. Andreu ha destacat que “tothom hi ha participat amb molta serenitat i coratge acompanyant el president davant d’aquesta barbaritat d’imputar-lo per posar les urnes al carrer”. També ha explicat que “el president ha agraït tenir als ajuntament al darrere”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp