Cucots Nocturns

Alex Izquierdo i Lourdes Cayetano, els més ràpids de la 3a Pujada al Nas del Gegant

Es va celebrar el dissabte 6 de desembre amb una setantena de corredors

Alex Izquierdo i Lourdes Cayetano han estat els dos corredors més ràpids en fer l’ascens al Nas del Gegant en la 3a edició de la cronoescalada celebrada a Prenafeta aquest passat dissabte. La prova ha comptat amb una setantena de corredors i amb una gran participació de caminadors. Izquierdo i Cayetano s’han proclamat els guanyadors de la categoria masculina i femenina, respectivament.

La 3a Pujada al Nas del Gegant, organitzada per els Cucots Nocturns, s’ha celebrat aquest passat dissabte 6 de desembre a Prenafeta, a Montblanc. La Pujada al Nas del Gegant és una cronoescalada de 2,15km que comença al nucli de Prenafeta a 468m d’alçada i acaba al Tossal Gros a 867m d’alçada. En l’edició d’aquest 2014 ha destacat l’augment de la participació en la caminada que se celebra en paral·lel a la cronoescalada, el número de corredors s’ha situat al voltant de la setantena. L’ambient fred ha provocat que la Pujada al Nas del Gegant semblés una cursa d’alta muntanya, tot i que, al mateix temps, les condicions climatològiques han perjudicat els registres d’ascens dels corredors.

Els més ràpids en acabar la cronoescalada, en categoria masculina, han estat Alex Izquierdo (Terres de Mestral) amb 16 minuts i 16 segons, seguit de Juanma Oviedo (Montañerós de Aragón) amb un temps de 17 minuts, Josep Maria Pijuan (Borges Trail) ha tancat el podi amb 17 minuts i 1 segon. La classificació femenina ha estat menys renyida, Lourdes Cayetano (Borges Trail) s’ha proclamat campiona amb 20 minuts i 22 segons, Eva Maria Tàpia (C.E Trail Tarraco) ha estat segona en acabar l’ascens amb 24 minuts i 45 segons i Bibiana Vico (Borges Trail) amb 25 minuts i 57 segons ha estat tercera. Finalment, la classificació per equips l’encapçala Conca Senglars, seguits de A.E Blancafort i Borges Trail.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp