Ràdio Montblanc

Alumnes del Martí l’Humà participen al programa ‘La premsa a les escoles’

És un projecte del Col·legi de Periodistes i de l'Obra Social de “la Caixa”

El programa ‘La premsa a les escoles’ va arribar aquesta setmana a Montblanc. Alumnes de segon d’ESO de l’Institut Martí l’Humà van participar al projecte aquest dijous, que impulsa el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el suport de l’Obra Social de la “la Caixa”.

El programa té per objectiu fer arribar a les aules l’experiència del periodista que imparteix la classe a més de nocions sobre els mitjans de comunicació i la seva feina. El periodista Xavier Zaragoza va ser l’encarregat d’impartir la classe a Montblanc, a un grup d’alumnes de segon d’ESO que cada setmana participen a un taller de ràdio impulsat per Ràdio Montblanc i l’institut.

Els alumnes van aprendre els criteris de noticiabilitat, van conèixer les diverses seccions dels diaris o el codi deontològic del periodista.

El projecte ‘La premsa a les escoles’ ja fa sis anys que es realitza, i l’Institut Martí l’Humà hi ha participat sempre. També s’impartirà a l’Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt el proper 27 de febrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp