ACM

Andreu: “La Diputació s’haurà de posicionar sobre el procés nacional que viu Catalunya”

El president d'ERC al Camp de Tarragona es mostra crític amb el discurs de Poblet, que no menciona Catalunya ni el procés

El president de la federació d’ERC al Camp de Tarragona i alcalde de Montblanc, Josep Andreu, s’ha mostrat crític amb el discurs de Josep Poblet aquest dilluns en la pressa de possessió com a president de la Diputació de Tarragona.

Andreu assegura que “Poblet no va mencionar en cap moment del seu discurs ni Catalunya ni el procés nacional”. Assegura “que el seu discurs hauria pogut ser el del president de la Diputació de Toledo” i ha destacat que “en els pròxims plens demanarem que la Diputació es defineixi nacionalment”. També s’ha mostrat crític amb el pacte CiU-PSC, si bé l’ha considerat legítim, assegura que “teníem l’oportunitat de canviar les coses i les maneres de fer a la Diputació. Ballesteros ha dit que ho canviarà, però nosaltres som molt escèptics”.

També ha criticat que “només es va referir a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, i també tenim les Muntanyes de Prades i el patrimoni, no tot és sol i platja”. Andreu ha subscrit les paraules d’Oriol Junqueras destacant que “ens va quedar desagradablement sorpresos del pacte entre CiU i PSC”.

Preguntat perquè finalment no ha sigut Diputat de la corporació, Andreu ha destacat que “a ERC tenim equilibris interns, jo ja sóc Diputat al Parlament i crec que en Jordi Cartanyà de Valls treballarà per l’Alt Camp i també per la Conca de Barberà, crec que farà bona feina”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp