Ràdio Montblanc

Andreu: “L’anunci d’inversió al túnel del Coll de Lilla és una decepció”

L'alcalde de Montblanc anuncia noves mobilitzacions si continua el retard a les obres

L’Ajuntament de Montblanc no descarta noves mobilitzacions per reclamar inversions al túnel del Coll de Lilla. Ho ha anunciat l’alcalde, Josep Andreu, després de conèixer la inversió que l’Estat farà al túnel aquest 2018, que no arriba als 7 milions d’euros. “Ens havien promès 10 milions, i amb els diners pressuposats és impossible començar a foradar el túnel”, ha explicat Andreu.

L’alcalde ha assegurat que “és una nova decepció, i tot fa pensar que el projecte que ens van venir a presentar fa uns quinze dies, que preveia acabar les obres en tres anys, no es complirà”. Afegeix que “amb els poc més de 6 milions pressuposats no es podrà fer un túnel d’aquesta magnitud. Del que ens van dir fa quinze dies a ara, és una decepció”.

Andreu ha tornat a remarcar que “si a la tardor el ritme de les obres continua igual, continuarem fent mobilitzacions, serem perseverants amb la lluita fins que es prenguin aquesta obra seriosament”. El batlle montblanquí ha criticat que per l’any passat hi havia 13 milions pressuposats i assegura que no se’n va gastar més d’un milió d’euros”, i ha acabat dient que “les suposades inversions del Govern espanyol a Catalunya són una mentida rere l’altre”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp