RM

Andreu: “Li vull recordar a Ballesteros que a la Diputació el segon partit és ERC, no el PSC”

Ha fet aquestes declaracions després del pacte assolit entre CiU i PSC per donar a Poblet la presidència de la Diputació

El president de la Federació d’ERC al Camp de Tarragona i alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha valorat el pacte de govern entre CiU i el PSC que convertirà novament a Josep Poblet en president de la Diputació de Tarragona.

Andreu ha volgut recordar a Ballesteros que “la segona força a la Diputació és ERC i no el PSC”, i afegeix que “si s’havien de dirigir a algú primer era a la segona força i amb nosaltres CiU no ha parlat, ningú ens ha trucat”. Josep Andreu també ha afegit que “em sorprèn la capacitat d’obrir-se que ara té CiU quan fa dècades que estan tancats en ells mateixos, però celebro aquest nou tarannà”. També ha destacat que “celebraré si Ballesteros transforma la Diputació des de dintre, però si no ho fa serà la seva responsabilitat”.

CiU i el PSC han deixat la porta oberta a sumar altres partits al pacte de govern de la Diputació. En aquest sentit, Andreu ha destacat que “estarem atents a la trucada” i ha afegit que “ningú de CiU ni de la Diputació ni de la direcció del partit s’ha dirigit a nosaltres per parlar de possibles acords”.

Durant la roda de premsa, Poblet ha deixat entreveure que la decisió de no incloure ERC a les negociacions s’hauria pres des de la direcció del partit a Barcelona.

El pacte entre CiU i PSC s’ha fet públic aquest dijous a la tarda en una roda de premsa amb Josep Poblet i Josep Fèlix Ballesteros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp