Andreu: “Som conscients que el nostre objectiu de fer un govern d’unitat no tira endavant”

Montblanc Progressa veu molt difícil aconseguir l'alcaldia si s'acaba materialitzant el pacte entre Junts per Montblanc, Esquerra i Despertem, poble!

Montblanc Progressa veu molt difícil aconseguir l’alcaldia de Montblanc aquesta propera legislatura. 

El partit de l’actual alcalde, Josep Andreu, assumeix que la seva proposta de fer un govern d’unitat el més ampli possible no ha tirat endavant. Com a única alternativa plantegen que no hi hagi un pacte alternatiu i que, per tant, acabi governant  la llista més votada, que és Montblanc Progressa. 

Josep Andreu assumeix que el seu objectiu no s’ha complert

Acompanyat de la resta de regidors i regidores del nou grup municipal, Andreu assegura que les reunions per intentar formar govern no han sortit com esperaven. Tot i això, no llencen la tovallola del tot i ho continuaran intentant ja que, diuen, tenen la legitimitat com a força més votada. 

Montblanc Progressa encara no ho dona per perdut tot i que ho veu molt difícil

Creuen que el possible govern entre Junts per Montblanc, Esquerra i Despertem Poble no serà prou fort en nombre de regidors. Asseguren, també, que no té un programa clar i que no és el que necessita Montblanc. Un pacte que els tres partits encara no han confirmat.

Andreu creu que si es materialitza el govern a tres no tindrà força en número de regidors

Andreu ha assegurat que la primera setmana va mantenir reunions amb totes les forces polítiques, però només amb Despertem, poble van anar més enllà. Aquesta darrera setmana, les reunions previstes amb Esquerra o Junts per Montblanc no s’han acabat celebrant.

Andreu parla de les negociacions amb els partits

Durant la roda de premsa Montblanc Progressa també ha confirmat que una persona externa a Junts per Montblanc va proposar un pacte amb Andreu a canvi d’una feina a la Diputació, com va avançar ahir el setmanari Nova Conca. Una situació que els de Marc Vinya ja han desmentit. 

Andreu parla del suposat oferiment d’entrar al govern a canvi d’un càrrec a la Diputació d’algú extern a Junts per Montblanc

Si s’acaba materialitzant el pacte a tres bandes, això deixaria Andreu fora de l’alcaldia i el situaria com a regidor a l’oposició on, assegura, exercirà com a tal. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook