Arxiu

Anna Roig i Maria del Mar Bonet, aquest dissabte al Forès Poesia i Música

La sisena edició del festival tindrà lloc demà, amb un homentatge poètic a Ovidi Montllor i Màrius Sampere

Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien i Maria del Mar Bonet seran aquest diumenge a la sisena edició del Poesia i Música, a Forès. L’esdeveniment comptarà amb un recital poètic d’Enriqueta Moix i Adrià Targa, un homenatge a Màrius Sampere i una aproximació a la figura d’Ovidi Montllor, entre d’altres activitats.

El concert de Maria del Mar Bonet serà a les 17 hores, i estarà acompanyada pel guitarrista Borja Penalba. L’espectacle d’Anna Roig començarà a les 22.30 hores. La formació farà un repàs d’alguns temes en els seus deu anys de trajectòria. Ambdós concerts tindran lloc a la Carpa Forès i Música.

Enriqueta Moix, poetessa montblanquina, presentarà ‘Efectes col·laterals’ i Adrià Targa, poeta tarragoní, ho farà amb Ícar. L’espectacle donarà inici a les 11 del matí. Al local cultural, a partir de les 12.30 hores, Forès homenatjarà el poeta Màrius Sampere, qui serà present en el seu reconeixement per part dels poetes Núria Martínez-Vernis, Jordi Valls i Lala Blay.

També cal destacar l’espectacle d’Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto, amb l’objectiu d’homenatjar Ovidi Montllor. Durant la jornada hi haurà una fideuada popular.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp