Antonio González renova com a president del Club Futbol Montblanc

Estarà al capdavant del club els propers quatre anys

Antonio González repetirà quatre anys més com a president del Club Futbol Montblanc, després d’encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat.

En ser l’única candidatura presentada, ja no caldrà dur a terme les votacions, que estaven previstes pel proper 20 de maig. A la candidatura repeteixen cinc membres i es renoven la resta.

Amb González, a la junta hi haurà Jose Maria Cidoncha, Daniel De la Fuente, Gumersind Maseras, Maria del Pilar Ortega, Ramon Solanes, Jordi Torrel i Maria Vendrell.

Serà el segon mandat d’Antonio González, aquest cop per quatre anys més, desprès d’un primer mandat de sis anys que es va iniciar a l’octubre de 2016, i en el que s’haurà de continuar amb els projectes que no es van poder dur a terme degut a la pandèmia de la Covid-19.

Durant aquests sis anys s’ha consolidat l’entitat amb l’augment d’equips i llicències, entre ells la creació de dos equips femenins; s’ha aconseguit l’ascens del primer equip Amateur a Segona Catalana, la creació d’un segon equip Amateur que milita a Quarta Catalana, també la signatura del conveni de col·laboració amb Aprodisca i en el que s’ha format l’equip Club Futbol Montblanc-Aprodisca.

També destaquen la captació de nous patrocinadors, l’augment de la massa social, la instal·lació del nou vídeo marcador i la instal·lació de la coberta a la Tribuna inferior de l’Estadi Municipal del Club Futbol Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook