Ajuntament de Montblanc

Aprovat el projecte de reforma dels vestidors i seu social del Club Tennis Montblanc

Aquesta setmana també s'ha signat el conveni entre el club i l'Ajuntament

L’Ajuntament ha aprovat el projecte de millora, reforma i ampliació de la seu social del Club Tennis Montblanc. El projecte, que té un pressupost de 300.000 euros, ha de servir per reformar els vestidors, ja que havien quedat molt vells i no estaven adaptats a la normativa. A més, amb les pistes de pàdel i l’increment d’usuaris, s’havien quedat petits.

També es reformarà el local social del club, que s’ampliarà amb una nova consergeria, oficines, millora de la cuina i creació d’una sala polivalent. S’espera que els treballs acabin en un termini d’entre cinc i sis mesos.

Conveni Ajuntament-Club de Tennis
Aquesta setmana, l’Ajuntament de Montblanc i el Club de Tennis també han signat el nou conveni de col·laboració perquè el club gestioni les instal·lacions esportives, que són propietat del consistori montblanquí.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament delega en el club la gestió de les instal·lacions, on s’hi practica tennis i padèl. Per la seva part, el Club Tennis Montblanc col·laborarà amb l’ajuntament en la gestió de la pràctica del tennis i del pàdel, i es compromet a promoure la pràctica dels dos esports al municipi; facilitar la pràctica del tennis i del pàdel a tota persona que ho desitgi; manteniment de les instal·lacions i prestar els serveis de gestió i d’organització administrativa i econòmica que generi l’activitat. La durada del conveni és de quatre anys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp