Josep Ardila

Arrenca el Carnaval a Montblanc

L'arribada del Carnestoltes marca l'inici de la celebració a la vila

Montblanc ha donat el tret de sortida aquest dissabte als actes de Carnaval amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes XXXVIII i la seva Concubina. Ho han fet acompanyats de la Bandarra Street Orquestra, recorrent els carrers i places de la vila fins arribar a la plaça Major.

El dia ha començat amb pluja, i durant bona part del recorregut ha plogut. Però passada la 1 del migdia ha començat a sortir el sol i el manifest del Carnestoltes i l’actuació a la plaça Major s’ha pogut fer sense problemes. El Carnestoltes, que avui ha començat el seu regnat a la vila, ha fet un repàs de l’actualitat montblanquina, i ha fet mofa de l’antena de telefonia mòbil, del consistori montblanquí i del marcador de les Festes de la Serra, entre d’altres temes. En acabar, la plaça s’ha omplert d’aigua amb la tradicional Xeringa Montblanquina, que aquest any s’ha fet amb la col·laboració del Cau de Montblanc.

La Bandarra i els Carnestoltes,a més, han estat els encarregat d’actualitzar el marcador de les Festes de la Serra, que ara compta 30 setmanes per la celebració.

Aquesta dissabte a la tarda, a partir de les 6, tindrà lloc la rua de disfresses i a la nit tindrà lloc la festa de Carnaval al pavelló del Casal Montblanquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp