Associació Literària Escarritx

Arriba a Montblanc l’11a edició de la Festa del Llibre

Una festa organitzada per l'Associació Literària l'Escarritx

Aquest cap de setmana arriba a Montblanc l’11a Festa del Llibre organitzada per l’Associació Literària l’Escarritx.

En aquesta festa literària no només hi veurem llibres, sinó que també compta amb representacions teatrals, micròfon obert per recitar poemes, el concurs de literatura que se celebra cada any, on aquest any els alumnes de l’INS Martí l’Humà en seran els protagonistes.

La festa dona el seu tret de sortida avui, divendres, a les sis de la tarda a la Residència Llar Conca de Barberà amb la lectura de diferents poemes.
I a les set al Museu Comarcal continuarà amb el pregó inaugural a càrrec de Maria Canela i, tot seguit, es realitzarà una obra de teatre sota el títol ”Llegendes de la Conca” a càrrec del grup de teatre de l’INS Martí l’Humà.
Durant tot el dissabte a la plaça Major ens hi acompanyaran paradetes de llibres. Juntament amb el recital de poemes i micròfon obert, i a la tarda al Centre Cultural Sant Jordi es lliuraran els premis literaris.
Diumenge per acabar d’amenitzar la festa, amb la col·laboració del restaurant El Cortijo es realitzarà un vermut literari.

En una entrevista pel programa Carrer Major en Pau Civit i el Sergi Olivan, de l’associació han assegurat ‘hem intentat fer una festa més enfocada en l’àmbit comarcal i a peu de territori, amb autors i guardonats d’aquí’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp