Arriba a Montblanc la setmana de la Joventut

La FestaLaTeva assoleix la majoria d'edat

Enguany, la FestalaTeva celebra la seva divuitena edició. Serà del 10 al 14 de juliol i s’emplaçarà, com cada any, a la plaça i església de Sant Francesc.

La festa l’organitza l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut, amb la complicitat d’entitats locals com l’Associació Juvenil Barjaula. 

El programa compta amb una vintena d’activitats enfocades al públic juvenil i familiar. Una de les activitats estrella de la Setmana de la Joventut, el tobogan aquàtic, no es farà enguany a causa de la sequera. 

Estel Bové, tècnica de joventut de l’Ajuntament de Montblanc.

De dilluns 3 de juliol a divendres 14 de juliol

Entre les activitats proposades hi ha la Barjaula’s League, taller de circ, a càrrec de la Sala Àcrata; taller de foc, amb els Dimonis de Montblanc; concurs d’apilar caixes; taller d’escacs i de perruqueria; així com inflables, rocòdrom i tirolina.

A banda d’aquestes activitats puntuals, de dilluns 10 a divendres 14 hi haurà l’espai lúdic i de lleure, de forma permanent, a la plaça de sant Francesc, de 17 h a 20 h.

El públic a qui es dirigeix la Setmana de la Joventut és als més joves de la vila, tot i que hi ha activitats que són per al públic familiar. Dijous 13 hi haurà un tast de cervesa a càrrec de l’empresa La Renaixença. És una activitat per a majors de divuit anys, i val 6€ per persona.

Anna Foguet, membre del Consell Municipal de Joventut de Montblanc

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook