Cedides

Arriba la 2ª edició del “Posa’t la Gorra!” a Montblanc!

La campanya “Posa’t la Gorra!” és la font principal de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme i garantir-ne la gratuïtat per a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer

El dia 1 de setembre, la capital de la Conca de Barberà s’omplirà un any més de gorres gràcies a la iniciativa de dues famílies afectades, els quals organitzaran conjuntament amb l’AFANOC la segona edició del “Posa’t la Gorra!” a Montblanc.

La festa tindrà lloc de 9:00h del matí a dos qn uarts de set de la tarda a la plaça Sant Francesc de Montblanc, on es podrà gaudir de diverses activitats per a tota la família.
Aquest any la gorra ha estat dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada, que ha ofert un disseny amb un gran impacte visual gràcies a la vivacitat dels seus colors.

Es podrà aconseguir ens els punts de venda oficials o el mateix dia a Montblanc.
Els fons aconseguits amb la campanya serviran per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida temporal per a famílies que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per a què els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp