Cedides

Arriba la 6a edició de la Musicata solidària

Mas Foraster serà l'encarregat d'acollir l'esdeveniment

El proper dissabte 13 de juliol serà una tarda plena de música, on tot el públic que faci cap al celler, podrà degustar els vins de Josep Foraster i de Ilusión+.

Ilusion+ és una empresa que destina part dels beneficis de les seves vendes a diferents fundacions que lluiten en contra de la malaltia de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.
Les novetats de la 6a ediciód seran l’actuació del grup de ball swing, de l’escola BASIC, que ensenyaran, a tots aquells que ho desitgin, a ballar aquest estil de música, al ritme del grup de versions de jazz, dels conquencs, Leitmotiv.

A més, l’edició d’aquest any, comptarà, no només amb la presentació de l’acte a càrrec de la periodista i actriu Elisabet Carnicé, qui ja ho va fer el 2018, sinó que també tindrem al periodista reusenc, i monologuista, Toni Mateos.

L’organització de la MusiCata Solidària s’ha plantejat l’objectiu de superar la xifra assolida en la cinquena edició, que van ser 1.800€, per poder aportar, els màxims beneficis a la Fundació Miquel Valls, que treballa incansablement per millorar el dia a dia de pacients i familiars de la ELA.

Els concerts que es duran a terme dins els marc de la Musicata seran: A les sis i cinc, Sasha, violinista d’11 anys, a dos quarts menys 5 de set, el duet Paüra, guitarra i veu. A les set en punt el grup de versions jazz, LEITMOTIV i el ball de swing amb l’escola BASIC. També a tres quarts de 8 Quico Tretze, cantautor, i per acabar, a dos quarts de nou la coral, Cor Postre de Music.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp