Cucots Nocturns

Arriba la tercera edició de la Pujada al Nas del Gegant

La cronoescalada es farà aquest proper dissabte

Prenafeta acollirà aquest proper dissabte 6 de desembre la tercera edició de la Pujada al Nas del Gegant, una cronoescalada de 2,15k, que comença a Prenafeta i que té el punt culminant al Tossal Gros, a 867 metres d’alçada.

Aquesta és la tercera edició d’una cursa que els darrers anys ha tingut una bona acollida de participants, organitzada pels Cucots Nocturns. Enguany esperen arribar als 80 corredors i superar els 70 de la cursa de l’any passat, i tenint en compte que el límit de participants és de 100 persones.

Enguany es tornarà a repetir l’experiència de fer una caminada al Nas del Gegant. La inscripció es fa el mateix dia i es fa el mateix recorregut que els corredors, però se surt abans, a dos quarts d’onze. L’objectiu és que els mateixos caminadors puguin animar als participants durant la cursa i especialment als trams més complicats i costeruts.

L’equip millor classificat guanyarà el premi d’un pernil, una novetat que es va estrenar l’any passat i que es manté enguany. De fet, aquest premi està pensat per fomentar la participació de membres d’un mateix equip. Per establir qui guanya aquest premi, es calcularà la classificació per equips agafant els temps dels 3 millors classificats absoluts de cada equip (sense distinció de categoria sènior/veterà o masculí/femení). La suma dels 3 temps serà el temps de l’equip i el que hagi sumat menys temps s’endurà el premi.

Una altra de les novetats d’aquesta tercera edició és l’estrena d’una samarreta brodada a mà, que està feta al Nepal, i que serà l’obsequi que s’emportaran tots els corredors.

La cursa també es fa gràcies a la col·laboració dels veïns de Prenafeta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp