RM

Arriba l’onzena edició de la Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc

Es farà del 6 al 12 de juliol amb un complert programa d'activitats

La Setmana de la Joventut ja està en marxa. Festalateva tindrà lloc a Montblanc la propera setmana, amb un complert programa d’activitats per a joves i petits. Arrencarà el dilluns 6 de juliol i s’allargarà fins al diumenge dia 12.

Sant Francesc i el seu entorn tornarà a ser l’epicentre de les activitats, que tindran lloc a les tardes i a les nits. S’han programat tallers de dj’s, de ràdio, de geocatching, tallers de samarretes o tast de cervesa. També s’han programat activitats adreçades a un públic més adolescent, com ara conta contes per joves i adults, un espectacle de circ o una nit d’inflables joves. També es faran tallers d’instruments reciclats, de pizzes o una sessió de zumba.

Com cada any, també tindrà lloc la festa jove, el dissabte dia 11, amb el concert de lq Guettho Orquestra i discoteca mòbil. El cap de setmana també hi haurà un dels clàssics de la Festalateva: el treu la peça. Es tracta d’una activitat que els darrers anys ha tingut un gran èxit i que consisteix en que els més petits treguin els seus gegants, nanos i elements del bestiari fets amb cartró o altres materials.

El cap de setmana també hi haurà activitats esportives. Dissabte arriba una nova edició de la Caminada Nocturna contra el càncer, mentre que diumenge tindrà lloc la triatló infantil ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.

El regidor de joventut, Oriol Pallissó, ha destacat que la festa s’ha fet, un any més, “amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i el grup de jovent del Consell Municipal de Joventut, que són un gran equip de vora vint persones”.

El preu setmanal per participar a les activitats és de 10 euros, i inclou també la samarreta d’aquesta edició de la festa. El preu per diari serà de 3 euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp