PDeCAT Montblanc

Artur Mas inaugura la nova seu del PDeCAT a Montblanc

El local es troba al carrer Pintor Potau i ha servit per tancar el desplegament del partit a la comarca

El president Artur Mas va inaugurar, aquest passat dissabte, la nova seu del Partit Demòcrata a la Conca de Barberà, situada a Montblanc, al carrer Pintor Potau. El partit ha tancat, d’aquesta manera, el seu desplegament a la comarca. Els darrers mesos ha treballat per crear les executives comarcals i locals, i ara ha estrenat nova seu com a punt de trobada dels militants i simpatitzants del partit a la comarca.

Mas va estar acompanyat durant l’acte del president de l’executiva comarcal del PDeCAT, Marc Vinya; la presidenta del partit a Montblanc, Imma Cartanyà; del regidor a l’Ajuntament, Cesc Viñas, o del president del PDeCAT a la vegueria de Tarragona, Josep Maria Cruset.

Durant la seva intervenció, Artur Mas va destacar que “a Montblanc les coses es comencen a moure, el PDeCAT està fent coses, ens estem aproximant a la gent i al teixit associatiu, i aquest local també n’és una prova. Hi haurà un abans i un després del que estem fent aquests dies a Montblanc, i estic segur que el PDeCAT tindrà una oportunitat, i espero que la sàpiga aprofitar”.

L’acte es va acabar amb un dinar de germanor a la plaça dels Bastoners on hi van participar un centenar de militants i simpatitzants del partit a la Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp