Oficina de Turisme

Astronatura’t, la nova oferta turística de Montblanc

Combina astronomia i natura i es podrà fer un cap de setmana al mes

Montblanc posa marxa un nou producte turístic que combinarà natura i astronomia. Sota la marca ‘Astronatura’t’, aquesta nova oferta neix amb l’objectiu de que els visitants puguin passar un cap de setmana a Montblanc ple d’activitats.

El paquet turístic inclou allotjament, restauració i quatre activitats relacionades amb la natura. Per exemple, es faran tallers per conèixer els usos de les herbes i plantes que hi ha al territori o un taller sobre la influència dels astres i els planetes en l’horta ecològica. També es farà una excursió a peu per visitar les pintures rupestres de les muntanyes de Prades i una sessió nocturna d’astronomia.

El preu total serà de 113 euros per persona, tot i que les activitats també es podran contractar per separat, segons la necessitat dels clients. Astronatura’t té un alt component didàctic i de divulgació de coneixement, inspirat en la filosofia que ja s’aplica a les visites guiades que ofereixen els Guies Turístics de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme. Malgrat donar molta importància al “què” es veu, és fonamental el “com s’explica”. Astronatura’t es programarà un cap de setmana al mes. Ara mateix, ja es coneixen les dates fins al mes de març de 2015: 21, 22 i 23 de novembre; 12, 13 i 14 de desembre; 16, 17 i 18 de gener; 20, 21 i 22 de febrer; i 20, 21 i 22 de març.

També s’ha creat un web per difondre i donar a conèixer l’Astronatura’t. Pel que fa a l’allotjament, el ventall de propostes inclou: allotjament urbà, allotjament rural, casa de pagès i apartaments. Hi prenen part Apartaments El Jaç, Apartaments Cal Magret, Hotel Viaurèlia i Maset de les Talaveres, de Montblanc; i Hotel Cal Maginet de Vilaverd. També hi ha dos restaurants: Cal Jordi i Cal Magret. Les experiències a l’entorn natural són propostes que sorgeixen d’entitats del municipi: Associació Bocafoscant, Aromis i Associació la Xicòria.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp