CCCB

Augmenten un 18% les sol·licituds d’ajudes escolars a la Conca de Barberà

Un miler de persones han demanat beques menjador, per material escolar o per la llar d'infants

Les àrees de Benestar Social i d’Ensenyament del Consell Comarcal de la Conca de Barberà han finalitzat la recepció i valoració de les sol·licituds de beques per assistir a les llars d’infants o menjadors escolars i comprar llibres i altre material escolar pel proper curs. En total s’han rebut més de mil sol·licituds, el que representa un 18% més que el curs anterior.

El major nombre de peticions, prop de 600, estan relacionades amb la compra de llibres i material escolar. Altres 360 són per als menjadors escolars i 53 per a les llars d’infants. El creixement més important, percentualment, ha estat el de les llars d’infants, un 50% superior al del curs passat.

Pel que fa a la distribució per municipis, els centres públics i concertats de Montblanc han rebut més de 350 peticions, els de l’Espluga de Francolí 235 i els de Santa Coloma de Queralt 199.

El Consell Comarcal preveu resoldre aquestes sol·licituds durant el proper mes d’agost i comunicar-ho a les famílies la primera setmana de setembre

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp