Avui obre les portes Detalls de natura, la nova exposició d’Isabel Boltà, al CIAR

Avui obre les portes Detalls de natura, la nova exposició d’Isabel Boltà, al CIAR

Avui s’inaugura la nova exposició de l’artista montblanquina, al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de Montblanc.

L’exposició Detalls de Natura presenta un recull seleccionat dels treballs de Boltà, tots ells inspirats en la natura i en aquelles parts que, normalment, ens passen desapercebudes.

Isabel Boltà ens explica per què ha triat aquest nom per batejar la seva exposició.

El que Boltà pretén transmetre a través de les seves peces és que la bellesa es troba en els  detalls que la natura ens ofereix,i no cal anar massa lluny per trobar-los:

A l’exposició veurem que hi ha peces que reposen sobre una pedra fosca que li fa de base, i la complementa. Aquesta pedra és de llicorella i procedeix del Priorat. Es tracta d’una pissarra, o roca metamòrfica, d’origen sedimentari, de textura granular, fina i homogènia, formada per la compactació d’argiles.

Boltà ens explica per què escull aquest material com a complement dels seus esmalts al foc:

Isabel Boltà ha sigut la directora de l’Escola Bressol Municipal, Els Merlets, durant vint anys i per això, se li coneix més la seva faceta com a docent que com a artista.

Però ara que s’ha prejubilat, podrà dedicar-se plenament a la seva vocació d’artista.

L’exposició serà oberta del 20 de juliol al 18 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h. i els divendres tarda, de 16 h. a 19 h al Centre d’Interpretació de l’art rupestre de les Muntanyes de Prades, situat al Carrer Pedrera, 2. L’entrada és lliure i gratuïta

isabel boltà
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp